MONIPUOLINEN KUMPPANI STRIIMEIHIN
Striimin lyhyt oppimäärä
Miten striimi toteutuu käytännössä?
TEKNINEN TOTEUTUS

Onnistuneeseen striimiin tarvitaan sopivat välineet. Kamera tai useampi, äänitysvälineet ja sopiva valaistus ovat tärkeitä elementtejä onnistuneen striimiin toteuttamiseen, myös verkkoyhteydet kannattaa tarkistaa vielä ennen tapahtumapäivää. Kun tekniikka toimii, voit keskittyä täysillä sisältöön!

Palvelun valinta

Kun suunnittelet striimiä, kannattaa käyttää aikaa palvelun valitsemiseen - Missä tavoitat oman kohdeyleisösi parhaiten? Mikäli sinulla ei ole jo olemassa olevia seuraajia tai aktiivista some-tiliä, pitää viestintään keskittyä paljon. Yleisimmät striimauspalvelut toimivat useimmissa tapauksissa oikein hyvin, ja meillä on kokemusta niin YouTubesta, Facebookista, Twitchistä ja muista vastaavista palveluista. Oman palvelun rakentaminen voi olla myös vaihtoehto, mutta varaudu että se voi olla erittäin työläs prosessi, eikä välttämättä ole edes kannattavaa ellei ihmiset koskaan löydä sinun tuottamasi sisällön ääreen.

kiinnostava sisältö houkuttaa katsojia

Kiinnostava sisältö ja osallistavat striimit ovat pärjänneet tällähetkellä selkeästi parhaiten. Mieti siis kokonaisuutta myös katsojan näkökulmasta, miksi joku tulisi katsomaan minun liveä? Esimerkiksi chatin käyttäminen osana lähetystä tuo todella paljon lisää vuorovaikutteisuutta yleisön ja esiintyjän välillä. Tämä näkyy muunmuassa suurempana katsojamääränä koko lähetyksessä, se kiehtoo katsojia huomattavasti kauemmin kuin pelkkä yksipuoleinen lähetys.

kustannustehokasta ja joustavaa striimi ja digitapahtuma tuotantoa

Tarjoamme käyttöösi osaamisemme, niin yksinkertaisissa kuin monimutkaisemmissa live-tuotannoissa. Saamme striimin pystyyn käytännössä paikasta riippumatta ja kalustomme kattaa tarvittavat välineet niin kuvauksesta, valaisuun ja äänitykseen.

Jos olet siis suunnittelemassa striimiä, ota yhteyttä!

Palveluihimme kuuluu mm. konsultointi, suunnittelu, visuaalinen toteutus sekä erilaiset tallennus ja striimi -kokonaisuudet.

 

Jokainen striimi on omanlaisensa projekti,

eikä toista samanlaista tule koskaan!

Ota yhteyttä!
 
Voit soittaa myös suoraan tai laittaa sähköpostia!

Santeri Eloranta

Soita: +358 (0) 44 7000 100

Lähetä sähköpostia: Santeri@devs.tv 

Striimit.net_badge.png
Asset 1.png